Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Članci

Bojnik: Brestovačko jezero bogatije za 1.000 kilograma mlađi

LESKOVAC, BOJNIK - Predstavnici preduzeća Južna Morava iz Niša izvršili su poribljavanje Brestovačkog jezere sa 1000 kg mlađi deverike starosti 2 godine. Deverika kojom je poribljeno jezero biće zabranjena za ribolov izvesno vreme da bi se riba adaptirala n nove uslove života. Veštačko Brestovačko jezero nalazi se nekoliko kilometara od Bojnika i veoma je pogodno za razvoj turističke privrede i ugostiteljstva, ali se zbog besparice slabo koristi.

Opširnije: Bojnik: Brestovačko jezero bogatije za 1.000 kilograma mlađi

Bojnik: za regulaciju akumulacije “Brestovac“ ulažu 1,5 miliona dinara

LESKOVAC, BOJNIK - U Bojniku je potpisan ugovor izmedju opštine i UNOPS-a o o izradi plana detaljne regulacije za akumulaciju „Brestovac“. Vrednost ugovora je 1.500.000,00 dinara, od čega opština Bojnik ulaže 500.000,00 a donator, Evropska Unija i Vlada Švajcerske, preko Programa evropskog partnerstva s opštinom – EU PROGRES, 1.000.000,00 dinara.

Opširnije: Bojnik: za regulaciju akumulacije “Brestovac“ ulažu 1,5 miliona dinara

Bojnik: predsednik opštine Nebojša Nenadović odbacio optužbe na zvaničnom sajtu

BOJNIK - Povodom niza tvrdnji donedavnog predsednika Skupštine opštine Bojnik Ace Jovanovića (URS), iznetih na konferenciji za novianre u sedištu URS u Leskovcu, predsednik opštine Nebojša Nenadović (DS), objavio je demant na zvaničnom opštinskom sajtu. -Potpuno je neistinita tvrdnja sada već bivšeg predsednika Skupštine opštine Bojnik, Ace Jovanovića da je DS u Bojniku preuzela apsolutnu vlast „kupovinom“ odbornika radnim mestima - kaže predsednik opštine Nebojša Nenadović.

Opširnije: Bojnik: predsednik opštine Nebojša Nenadović odbacio optužbe na zvaničnom sajtu

The Best bookmaker bet365