Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Akcija portala gradLEskovac.net

Dragi Leskovčani, počinje velika akcija portala gradLEskovac.net pod nazivom „Dozvolite da se predstavimo!“. Naime, pokrećemo projekat koji ima za cilj promovisanje Leskovca i leskovačkog kraja.

Vi nam možete pomoći u tome. Pokušaćemo zajedničkim snagama da za sva 144 naseljena mesta u opštini Leskovac (spisak naseljenih mesta opštine Leskovac možete pogledati ovde) napravimo kratku prezentaciju i promovišemo ih na njabolji mogući način.

Takođe očekujemo od Vas da nam šaljete veliki broj fotografija koje će biti postavljene u okviru članaka. Naziv fotografije treba da sadrži naziv naseljenog mesta i naziv objekta koji se na njoj nalazi.

Mi smo Vam pripremili dodatak koji ćete iskoristiti prilikom pisanja i koji će Vam pomoći da u sadržaj uključite ono što je najbitnije.

 

DODATAK:

Naziv mesta:
 
Poreklo imena:kako je po legendama naseljeno mesto dobilo naziv?
Istorija:istorijske činjenice o naseljenom mestu...
Znamenitosti:kulturno istorijski spomenici, arheološka nalazišta, crkve i manastiri...
Ustanove:obrazovne ustanove, domovi kulture, biblioteke, zdravstvene ustanove...
Turistički potencijal:planine, reke, jezera, hoteli, moteli, kulturna dešavanja, manifestacije, spomen parkovi, izletišta...
Slava i običaji:seoske slave ili litije, datum održavanja i seoski običaji...
Poznate ličnosti:poznate ličnosti koje su poreklom iz ovog mesta...

Napomena: Ovo su osnovne teze koje bi svaki članak trebao da sadrži, naravno, možete dodati sve što mislite da ljudi trebaju da znaju o Vašem naseljenom mestu. Sve ovo nam pošaljite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

The Best bookmaker bet365