Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

DCA laboratorija – Leskovac: po drugi put ,,Noć istraživača’’

DCA laboratorija: primer za ugledLESKOVAC – Povodom početka promotivne kampanje za ,,Noć istraživača’’, u Zanatskom centru u Leskovcu sutra, 6. avgusta, biće održana konferencija za novinare – saopštava Organizacioni tim.

-Kao što je već poznato Noć istraživača je najzabavnija i najinteresantnija promocija istraživanja i istraživača u svetskim razmerama. Prošle godine je po prvi put obeležena u Srbiji, u Novom Sadu i Leskovcu, a ove godine se priključuju prigodnim programima Subotica, Zrenjanin i Beograd – kaže dr Ivica Savić, vlasnik DCA laboratorija.

DCA: mladi istraživači u akcijiPromotivna kampanja za ,,Noć istraživača’’ odvijaće se pod sloganom ,,Otkriće za pokriće’’ i imaće za cilj da što većem broju mladih i talentovanih ljudi približi istraživače, delatnosti kojima se oni bave i motiviše ih da to i sami jednog dana postanu.

-Sve promotivne akitivnosti odvijaće se na dobrovoljnoj osnovi, a saradnicima DCA-laboratorija pomagaće članovi Rotari-kluba, Udruženih građana Leskovca, Opšteg udruženja preduzetnika, Udruženja poslovnih žena ,,Danica’’ i drugi, a organizatori upućuje apel novinarima da im u tome pomognu – konstatuje dr Savić.

Dr Ivica Savić na konferenciji za novinare: idejni tvorac mnogih akcijaO multimedijalnom programu Noći istraživača u Leskovcu, koji će se realizovati u noći jesenje ravnodnevnice (23/24 septembar) pod nazivom ,,Sledi zrak – otkrij tajnu!’’ na sutrašnjoj konferenciji za novinare u Zanatskom centru govoriće gospodin dr Ivica Savić, vlasnik DCA-laboratorije i autor scenarija i gospodin Stojan Mladenović, režiser Narodnog pozorišta u Leskovcu, zadužen za režiju programa – saopštava Organizacioni tim ,,Noći istraživača’’ u Leskovcu.

The Best bookmaker bet365