Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Marketing

www.gradleskovac.net je informativno-oglasni portal grada Leskovca, na kojem se pored svakodnevnih aktuelnih vesti iz Jablaničkog okruga koje potpisuju poznati leskovački novinari, nalazi i veliki broj informacija o Leskovcu. Ovakav vid portala dovodi nam sve veći broj posetilaca i kao takav je idealno mesto za Vašu reklamu.

Brojni su razlozi koji govore u prilog reklamiranju i oglašavanju na Internetu. O tome svedoče i međunarodna istraživanja, statistike i predviđanja koja jednoglasno potvrđuju kako u Internet reklame ulaže sve veći broj firmi. Ukoliko Vaša Internet stranica nema posećenost, ona je beskorisna. Taj problem efikasno rešavaju „baneri“ koji upućuju posetioce na Vaše web stranice.

Zašto se reklamirati baš na Internetu? Navešćemo Vam neke razloge:

  1. Sve je veći broj Internet korisnika u Srbiji – trenutna brojka kreće se oko 2.500.000 korisnika,
  2. Internet je najbrži medij, pa je tako i reklamu moguće osmisliti, realizovati i izmeniti u najkraćem roku,
  3. Cena oglašavanja na internetu višestruko je niža od ostalih medija, što omogućava svakoj kompaniji da smanji budžet za marketing, a u isto vreme poveća profit.
  4. Vašu reklamu na www.gradleskovac.net portalu posetioci vide 24 časa dnevno i sedam dana u nedelji,
  5. Posećenost portala www.gradleskovac.net je u konstantnom porastu, a trenutni broj posetilaca je oko 10.000 na mesečnom nivou, što ga čini najposećenijim sajtom ovakve vrste u Leskovcu.

Hteli bismo da napomenemo da smo u vreme trajanja Roštiljijade spremili specijalne pogodnosti za sve oglašavače koji će se naći na posebno napravljenoj stranici vezanoj za najposećeniju manifestaciju u Leskovcu, kada je i posećenost sajta višestruko veća.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, zakažite nam sastanak kako bismo se dogovorili i napravili ugovor.

Razloga za Internet oglašavanje je mnogo, na vama je da iskoristite priliku.

Naše partnerstvo počinje Vašim uspehom, a završava se dugoročnom saradnjom.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

The Best bookmaker bet365